Sesuatu Yang ……… Tentang KL Server.net

Wah, ada berita baiklah! KL Server.net sedang mengadakan promosi pendaftaran domain baru serendah RM20.00. Promosi berlangsung sehingga 28 Februari 2013 saja.

Harga RM20.00 yang ditawarkan itu memang murah. Harga biasa adalah RM35.00. Sila rujuk SINI untuk menyemak nama domain. Daftar segera domain idaman tuan/ puan sebelum ianya disambar pesaing tuan/ puan.

KL Server.net
KL Server.net

Baiklah, menyentuh tentang hosting pula. Untuk pengetahuan tuan-tuan dan puan-puan sekalian, dahulu saya berpindah ke KL Server.net adalah kerana harga harga pakej hosting yang mereka tawarkan adalah di antara yang murah dan berbaloi-baloi di Malaysia. Ketika itu saya memilih salah satu pakej yang di tawarkan di SINI

Saya ada dua domain di SANA. Oleh kerana pakej yang saya pilih adalah Free Domain Web Hosting, maka salah satu domain tersebut saya perolehi secara percuma sahaja.

Pada awalnya saya hanya bertawakal kerana pemilik KL Server.net adalah lulusan Universiti di Mesir. Dalam minda saya ada juga terdetik, tahukah ustaz ini mengendalikan perkara-perkara teknikal sebegini?

Ternyata sangkaan itu meleset. Perkhidmatan yang diberikan adalah setanding dengan syarikat-syarikat yang lain. Tambahan pula isteri beliau (women entrepreneurs) adalah rakan saya di fb dan sering menulis status di dalam Bahasa Inggeris. In shaa Allah ia adalah gandingan yang mantap.